Zoek meer

Stationsstraat 110, Utrecht € 597.000 k.k.


Terug naar vorige pagina

Omschrijving
STATIONSSTRAAT 110 UTRECHT (appartementencomplex Radboudveste)

Royaal kunnen wonen op een hoogte waar vandaan u prachtig uitzicht heeft over de Utrechtse stad. Centraal gelegen, eenvoudig en comfortabel bereikbaar met eigen – en openbaar vervoer. Een ruim aanbod aan winkels, cultuur, muziek en theater in het nieuwe Tivoli en diverse horecagelegenheden o.a. aan de Oude Gracht.

Het stationsgebied is de afgelopen jaren flink in ontwikkeling geweest. Inmiddels in afronding en bijna voltooid, maar het is nu al genieten. Niet alleen voor bezoekers maar vooral dagelijks voor de bewoners zelf. Dit hoekappartement van ruim 150 m² is goed onderhouden en kan door u geheel naar eigen smaak afgewerkt worden. Vanuit de lift stapt u meteen het vernieuwde Hoog Catharijne in en kunt u direct profiteren van alle gemakken en voorzieningen die dit hart van Nederland u te bieden heeft. Onder het complex is een bij dit appartement behorende eigen parkeerplaats en u heeft de keuze om die voor uzelf op te waarderen tot een afsluitbare garagebox, waarvoor weliswaar een huurbedrag aan Interparking verschuldigd zal zijn. U heeft op loopafstand ook het gemak van geheel overdekte toegang tot het Centraal Station Utrecht. Met de trein kunt u zo naar Schiphol en andere locaties terwijl een regenjas niet strikt noodzakelijk is.

Kortom een op een hoek van het gebouw gelegen prachtig appartement met schitterend vrij uitzicht op een centrale, uitstekend bereikbare unieke locatie.

De entree
Het appartementencomplex is via drie afgesloten entrees te betreden. Deze zijn allemaal voorzien van een bellentableau met intercom/video-installatie. Vanaf de Stationsstraat bevindt zich een entree op straatniveau naast de parkeergarage Interparking Hoog Catharijne P3. Om de hoek van de Stationsstraat, aan de Catharijnesingel, bevindt zich een tweede entree. En via Hoog Catharijne kunt u ook aan de Noord-passage naar binnen; bijvoorbeeld binnendoor vanuit de parkeergarage.

Het Appartement op de 16e etage
Zodra u de lift verlaat bevindt u zich op de 17e verdieping en kunt u onmiddellijk genieten van het uitzicht over de stad tot aan de horizon. Dankzij het vele glas dat in de gevel is gebruikt komt er enorm veel daglicht binnen. Op deze verdieping bevindt zich nabij het appartement een eigen berging van circa 5,63 m² groot en voorzien van verlichting.

Met de trap gaat u vervolgens een verdieping lager en ervaart u bij binnenkomst van het appartement opnieuw de heldere lichtinval. De woonkamer, gelegen op het zuiden, is maar liefst ruim 40 m² groot en voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur. Via een harmonica-pui, die volledig van glas voorzien is, haalt u de weidse ruimte van buiten naar binnen. U loopt vanuit de woonkamer zo het balkon op, waar vandaan u heerlijk uitkijkt. Vermeldenswaard is dat de Dom in zijn geheel te zien is en binnenkort ook de in ere herstelde Catharijnesingel, waar weer water doorheen zal stromen.

Het balkon is dus erg aangenaam en een dik pluspunt voor uw appartement. Over een lengte van ruim 2,5 meter is deze circa 2 meter breed, waar u prima een privéterrasje kunt creëren. Het balkon is deels overdekt, hetgeen ook zijn voordelen heeft. Voor klimaatregulering in uw living; volledig naar eigen wens, zijn er tevens twee elektrische zon- / stormweringsrolluiken, over de gehele breedte van het balkon.

Via de brede hal komt u langs een ruim separaat toilet met fontein en aangrenzend de praktische badkamer die voorzien is van een ligbad / douche, dubbele wastafel en boiler in eigendom. Tevens bevindt zich hier de aansluiting / afvoer voor de wasmachine.

Het appartement heeft maar liefst vier ruime slaapkamers, waarvan er twee zijn voorzien van vaste kasten. Deze hebben uiteraard allemaal een prachtig uitzicht. De twee grootste slaapkamers, aan het eind van de hal, kunnen eventueel op eenvoudige wijze bij elkaar gevoegd worden, aangezien ze middels een niet dragende wand gescheiden zijn. Die mogelijkheid tot samenvoeging is er overigens ook voor de andere twee slaapkamers.

Kortom een heerlijk royaal appartement (grootste in haar type) met prachtig uitzicht op zuid, oost en noord en naar eigen smaak af te werken. Een appartement dat u moet beleven, dus kom kijken, en overtuig uzelf!

Bijzonderheden
– De servicekosten zijn ca. € 483,– per maand;

bestaande uit:
• Servicekosten € 289,91
• Erfpacht € 93,02 (aftrekbaar)
• CV, water, CAS € 100,07

– Erfpacht is door de gemeente Utrecht tot 1 januari 2070 vastgesteld;
– Verwarming d.m.v. stadsverwarming;
– Warm water via boiler (eigendom);
– Appartement beschikt over een privé berging (verdieping 17 naast toegangstrap);
– Appartement heeft een eigen parkeerplek;
– Appartementencomplex is voorzien van een goederenlift;
– Appartementencomplex heeft aan het eind van de corridor een afgesloten voorziening voor het centraal afvoeren van restafval;
– Appartementencomplex heeft op de begane grond een afgesloten voorziening voor het centraal afvoeren van glas, papier en karton;
– Overdracht te Utrecht via Van Grafhorst notarissen, mr. W. Brantjes;
– Oplevering in overleg.

In 2018 en 2019 in/aan het gebouw Radboudveste verrichtte werkzaamheden:
– Revisie van alle standleidingen : voltooid;
– Revisie van de personenliften : voltooid;
– Sanering asbesthoudend stucwerk in corridor en trappenhuis/toegang : uitgevoerd en voltooid;
– Controle balkons : uitgevoerd en goedgekeurd.

In 2018 verrichtte werkzaamheden in/aan appartement:
– Schilderwerk binnen; de hal, alle kamers en radiatoren zijn opnieuw gewit;
– Balkon; het stucwerk is vernieuwd.

In 2019 worden van het gebouw Radboudveste gerestyled door Van Gemert Interieur Architectuur:
– De centrale entrees;
– Hallen en corridors.

Parkeren:
– Bij dit appartement behoort het recht op 1 parkeerplek in de parkeergarage Radboudveste P3 aan de Stationsstraat.
– De verkoper huurt in deze parkeergarage een garagebox. Hierdoor is het eigendomsrecht van de eigen parkeerplaats opgewaardeerd tot een afsluitbare parkeerplek. De huur bij Interparking voor deze mogelijkheid is aan te vragen, indien gewenst.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in deze woning? Neem contact op en breng uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Vrijblijvende en indicatieve informatie.

Kenmerken

Overdracht  
Status : Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs : € 597.000
Koopprijsconditie : kosten koper
Huurprijs : € 
Huurprijsconditie :
Bouwvorm  
Soort woning : appartement
Type woning : portiekflat
Bouwjaar : 1975
Bouwvorm : bestaande bouw
Ligging : in centrum, vrij uitzicht
Indeling  
Woonoppervlakte : 142 m²
Perceeloppervlakte : 0 m²
Inhoud : 444 m³
Aantal kamers : 5
Aantal slaapkamers : 4
Aantal verdiepingen : 1
Energie  
Verwarming :
Isolatie : dubbel glas
Buitenruimte  
Tuin : geen tuin
Hoofdtuin :
Oppervlakte : m­²
Ligging hoofdtuin :
Lengte hoofdtuin : cm
Breedte hoofdtuin : cm
Bergruimte
Schuur/berging : inpandig
Aantal bergruimtes : 1
Parkeergelegenheid  
Garage : parkeerkelder
Parkeerfaciliteiten :
Dak  
Soort dak : plat dak
Dakmaterialen : bitumineuze dakbedekking
Overig  
Permanente bewoning : ja
Onderhoud binnen : goed
Onderhoud buiten : goed
Huidig gebruik : Woonruimte
Bestemming : Woonruimte
Bijdrage VVE pm :
Voorzieningen  
Diversen : mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, lift

Media

Brochure : download/tonen
Plattegrond 1 : download/tonen
Plattegrond 2 : download/tonen
Plattegrond 3 : download/tonen
Plattegrond 4 : download/tonen
Plattegrond 5 : download/tonen

Volledig schermVerklein scherm
Stationsstraat 110, 3511 EJ, Utrecht
Terug naar overzicht aanbod

Vrijblijvend adviesgesprek

Ja, ik wil meer informatie over deze woning:

MEER INFO? BEL 030 2317041 OF MAIL NAAR INFO@DEBREEMAKELAARS.NL