Beschikbaar

Utrecht – Van den Boschstraat 7€ 595.000,- k.k.

Bijzonderheden: Dubbele bewoning mogelijk
 • Dubbele bewoning mogelijk
 • Omschrijving

  RUIME WONING MET VIER STUDIO’S

  Deze ruime woning bestaat uit twee studio’s op de begane grond met ieder een eigen badkamer en eigen keuken. Op de eerste verdieping zijn er twee grote kamers met ieder een eigen keuken met een wasruimte en er is één (gedeelde) badkamer.

  De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen en wordt vrij van huur opgeleverd.

  Door de indeling en de voorzieningen is deze woning uitermate geschikt voor bijvoorbeeld: investeerders/beleggers, wonen met praktijk aan huis, woningdelers en of studerenden.

  LIGGING
  De van den Boschstraat ligt in de wijk Lombok. Deze straat kenmerkt zich als een gezellige straat met in de nabije omgeving het Majellapark, Park Oog in Al, de Muntsluizen en de levendige Kanaalstraat. Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving zoals scholen, kinderdagverblijven, gezondheidscentra en diverse sportverenigingen. Het station en centrum van Utrecht liggen op fiets- en loopafstand. De directe uitvalswegen A2 en A12 zijn goed bereikbaar en OV is praktisch om de hoek gelegen.

  INDELING
  Begane grond studio 1: er zijn twee entrees één centrale entree en een eigen entree voor een studio met een woonkamer met aangrenzend een keuken en een doorgang naar een slaapkamer aan de achterzijde met een badkamer v.v. douche, toilet en wastafel.

  Studio 2: toegang via een centrale entree: hal, woonkamer en vanuit de hal is er toegang naar een keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet.

  1e Verdieping: overloop en toegang naar ruime kamer. via de overloop is er toegang naar de keuken en een wasruimte. Tevens is er een badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

  De andere kamer is eveneens ruim en voorzien van een keuken.

  OVERIG:
  Woning is thans verhuurd en wordt vrij van huur opgeleverd.
  Clausules koopovereenkomst: woning is niet bewoond geweest door de verkoper en ouderdomsclausule.
  Verwarming via CV.
  Dubbele beglazing.

  Deze woning is ingemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

  Kenmerken

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Koopprijs: € 595.000,- k.k.
  Koopconditie: k.k.

  Bouwvorm

  Soort: Eengezinswoning
  Type: Tussenwoning
  Bouwjaar: 1920
  Bouwvorm: Bestaande bouw
  Liggingen: Aan rustige weg, In woonwijk

  Indeling

  Woonoppervlakte: 128 m2
  Perceel oppervlakte: 74 m2
  Inhoud: 502 m3
  Aantal kamers: 5
  Aantal slaapkamers: 5

  Energie

  Soorten verwarming: CV ketel
  Isolatievormen: Dubbelglas

  Buitenruimte

  Tuintypen: Geen tuin

  Parkeergelegenheid

  Soorten: Geen garage

  Overig

  Permanente bewoning: Ja
  Waardering: Goed
  Waardering: Redelijk tot goed
  Huidig gebruik: Woonruimte
  Huidige bestemming: Woonruimte