Search More
aankoopmakelaar

Je huis verkopen in Amersfoort

Ben je je droomhuis tegengekomen en wil je graag stappen ondernemen om de woning te kopen? Met de hulp van een aankoopmakelaar van ERA de Bree vergroot je de kans om een woning aan te kunnen kopen. Met een aankoopmakelaar ben je daarnaast ook als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in Amersfoort en omgeving. We zorgen ervoor dat jouw bezichtiging al staat gepland voordat de woning op Funda is verschenen. 

Ben je nieuwsgierig hoe een aankoopmakelaar jou kan helpen? Neem dan direct contact op via onze website voor een vrijblijvende kennismaking!

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen in Amersfoort?

De aankoop van een woning is één van de grootste beslissingen in je leven. Zowel financieel als emotioneel. Je maakt een beslissing die invloed heeft op een groot deel van je leven. Hoewel het inschakelen van een aankoopmakelaar geen must is, is het wel sterk aan te bevelen. Dat komt onder meer door het volgende:

 

  • Doordat wij al jaren actief zijn als aankoopmakelaar in de omgeving van Amersfoort beschikken wij over veel kennis van de lokale huizenmarkt. Denk hierbij aan het verloop van de prijzen, opkomende wijken en nieuw woningaanbod. 
  • Een aankoopmakelaar ondersteunt bij de onderhandelingen en voorwaarden over de woning. De ervaring van onze aankoopmakelaar komt hierbij naar voren. 
  • Met onze ERA-garantie en NVM-lidmaatschap ben je verzekerd van professionele en kundige hulp. 

Het proces met een aankoopmakelaar

Wanneer je een aankoopmakelaar in de arm neemt, selecteren wij voor jou alle interessante woningen rondom Amersfoort die voldoen aan jouw wensen. We zorgen dat we er snel bij zijn en regelen de afspraak. Door snel te schakelen, duidelijke communicatie en te luisteren naar jouw wensen, zorgen we ervoor dat we samen jouw droomwoning vinden. We zorgen ervoor dat alle zaken tijdens het afwikkelingstraject netjes worden geregeld. Zo begin jij zonder zorgen aan een frisse start op een nieuwe plek!

 

De kosten van een aankoopmakelaar verdien je terug door het realiseren van een lagere aankoopsom en het besparen op de kosten-koper. We maken duidelijke afspraken over de kosten van het traject. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. 

 

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website. Wij zijn ook bereikbaar per mail via info@debreemakelaars.nl of telefonisch via 033-7810007. We maken graag kennis!

Wij staan je daarnaast ook bij tijdens de onderhandelingen en begeleiden we bij een uiteindelijke koopovereenkomst. We zorgen ervoor dat zaken netjes worden.

Telefoon: 030 231 70 41 bereikbaar tot 17:00 uur. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.