Search More

Aankoopmakelaar Leidsche Rijn

Leidsche Rijn wordt als woongebied steeds populairder vanwege de centrale ligging, dichtbij de snelwegen en de stad Utrecht. De verwachting is dat in de toekomst een kwart van de Utrechtse bevolking in Leidsche Rijn zal wonen. Wil je een huis gaan kopen in Leidsche Rijn? Dan is goed advies van een ervaren aankoopmakelaar onmisbaar.

Bij het kopen van een huis komen veel zaken kijken.

  • Wat is een marktconforme prijs?
  • Welke erfpachtvoorwaarden zijn er?
  • Hoe is het met de bodemgesteldheid en hoe zit het privaatrechtelijk allemaal in elkaar?

Hierbij kun je bijvoorbeeld ook denken aan de gebruiksbepalingen en voorwaarden die een V.V.E. stelt. Meestal is een V.V.E. bij een appartementencomplex van toepassing.

Era De Bree NVM Makelaars uit Utrecht adviseert je over alle zaken die bij het kopen van een woning in Leidsche Rijn van belang zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van kopers op de woningmarkt.

Aankoopmakelaar duur?

In deze tijd, waarin consumenten moeten bezuinigen, hoor je vaak dat kopers geen aankoopmakelaar inschakelen. Deze beslissing wordt genomen om makelaarscourtage uit te sparen.

De praktijk leert echter dat de potentiële koper zonder voldoende marktkennis per saldo veel duurder uit is dan met een aankoopmakelaar. Door het inschakelen van een makelaar bespaar je al gauw meer dan de verschuldigde makelaarscourtage.

Woningaanbod Leidsche Rijn

We helpen je bij het zoeken naar een geschikte woning. Rekening houdend met jouw woonwensen kunnen we voor jou de voor- en nadelen benoemen van woonwijken in Leidsche Rijn.

Als NVM en ERA Makelaar hebben we het woningaanbod al ruim binnen, voordat het op Funda verschijnt. Zo zijn we er dus altijd op tijd bij en hoef je dus niet meer bang te zijn dat je te laat bent bij een voor jou interessante woning.

Wanneer we een geschikte woning hebben gevonden gaan we deze samen met jou bekijken. Wij gaan dan mee als jouw aankoopmakelaar en letten bij een bezichtiging op alle belangrijke aspecten die van belang zijn.

Onderhandelen

Als de woning die wij samen hebben bekeken precies is wat jij zoekt, dan zullen we in overleg met jou overgaan tot een bod. Wij zullen zorgen dat jij voor de laagst mogelijke koopsom eigenaar kan worden.

Nazorg

Nadat de koop is gesloten verlenen wij ook nazorg. Bijvoorbeeld door mee te gaan naar de notaris voor de akte van levering. Mocht je, nadat je eigenaar bent geworden van de nieuwe woning, nog vragen hebben of advies wensen dan staat een van onze aankoopmakelaars je graag te woord.

Tevredenheid

Voor ons kantoor is het uitermate belangrijk dat je tevreden bent met onze dienstverlening en service als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar- en/of in Leidsche Rijn.

Aankoopmakelaar Leidsche Rijn spreken?

Ben je van plan om een huis te kopen in Leidsche Rijn en wil je met een ervaren aankoopmakelaar spreken? Neem gerust vrijblijvend contact op met een makelaar van ERA De Bree NVM Makelaars. Bel 030-231 70 41 of mail info@debreemakelaars.nl.

Ja, ik wil meer informatie over:

    Waarover neem je contact op?

    We zijn Thursday om 9:00 uur bereikbaar op 030 231 70 41. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.