Zoek meer
aankoopmakelaar utrecht

Aankoopmakelaar Utrecht

Sinds 1975 helpen we met succes en veel plezier particulieren bij de aanschaf van een woning in Utrecht. Als aankoopmakelaar kunnen wij veel voor je betekenen.

Woningen in Utrecht en regio worden namelijk snel verkocht en koopbeslissingen worden snel genomen. Woningen worden zelfs steeds vaker boven de vraagprijs verkocht.

Heb je jouw droomhuis gezien op Funda? Dan is het zaak om zo snel mogelijk een bezichtiging aan te vragen en een goed bod uit te brengen. Hierbij is het bovendien belangrijk dat jouw voorwaarden zo gunstig mogelijk en zonder risico’s zijn.

Wil je een woning kopen in Utrecht en ben je nog aan het oriënteren? Ook dan heb je veel baat bij een aankoopmakelaar. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in Utrecht, nog voordat de woningen op Funda verschijnen.

Bel direct voor een vrijblijvende kennismaking030 231 70 41. Wij informeren je graag over het aankooptraject en de stappen die je daarin kunt nemen. Kennismaken is ook mogelijk via bijvoorbeeld Facetime of Skype.  

Meer informatie?

 

 

 

Aankoopmakelaar
  Joost de Bree

Waarom een aankoopmakelaar?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is niet verplicht, maar voor het vinden van een huis in een populaire stad zoals Utrecht wel sterk aan te bevelen.

De voordelen van een aankoopmakelaar van ERA De Bree in Utrecht:

 • sneller op de hoogte van up-to-date woningaanbod (nog voordat een woning op Funda komt!);
 • lagere koopsom door strategische onderhandeling;
 • NVM-lid: waarborg van service en deskundigheid;
 • ERA garantie voor zekerheid;
 • dezelfde dag nog inzetbaar;
 • bouwkundige/technische expertise in huis;
 • scherpe tarieven;
 • kosteloos annuleren en no cure no pay.

Ervaringen van anderen

Een bezichtiging bezoeken of een bod uitbrengen is niet zo moeilijk. Maar het optimaal benutten van alle kansen en het uitbrengen van een realistisch bod vraagt om ervaring en vakmanschap.

Op Funda kun je meer dan 100 recensies lezen van woningkopers die zich in dezelfde situatie als jij bevonden.

Gemiddelde waardering: 9,4

Laatste review

5,0 rating
23 juli 2019

joost, en bas de bree hebben het mij mogelijk gemaakt om mij een fijne plek te laten krijgen , zij hebben voor mij de verkoop en aankoop gedaan, ieder contact was persoonlijk, en alle vragen werden dan ook wel adequaat beantwoord, ik vind dat de bree makelaars als eindcijfer een 9 krijgen in deze tijd, met de manier hoe mensen met elkaar omgaan, zo onpersoonlijk of ongeintreseert mogen deze mannen trots zijn hoe zij de bree makelaars in stand houden, heel erg bedankt!! tot het volgende “te koop” bord! groetjes dennis

Dennis

Aankoopmakelaar: huizen zoeken en bezichtigen

Sneller op de hoogte van het nieuwe woningaanbod. Als je een aankoopmakelaar van ERA De Bree inschakelt, selecteren wij voor jou alle interessante woningen die worden aangeboden uit ons grote netwerk van alle (NVM) makelaars, bouwondernemingen en woningcorporaties in Utrecht en regio.

Wanneer een woning te koop wordt aangeboden en voldoet aan jouw wensen,  zorgen wij ervoor dat we er snel bij zijn en regelen de afspraak voor bezichtiging.

Bezichtiging

Tijdens een bezichtiging let een aankoopmakelaar van De Bree op zaken zoals:

 • de bouwkundige- en technische staat,
 • buurtontwikkelingen,
 • bestemmingsplannen,
 • bodemgesteldheid,
 • marktwaarde
 • en zakelijke rechten van de woning.

Een goede aankoopmakelaar weet precies waarop hij moet letten bij een bezichtiging. Door daarnaast de juiste vragen te stellen aan de verkoper kan hij een goede inschatting maken over de waarde van het huis.

Inzicht in koopsommen

Bovendien heeft een makelaar inzicht in de koopsommen van vergelijkbare woningen in de buurt. Zo helpt de makelaar je om tot een realistisch bod te komen.

Onderhandelen

Het onderhandelen is een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. Niet iedereen beschikt over de eigenschappen van een goede onderhandelaar, die weet welke strategie in welke aankoopsituatie het beste is.

Omdat wij dagelijks bezig zijn met het onderhandelen over koopsommen en voorwaarden, weten wij de laagste koopsom te realiseren. Het inschakelen van een aankoopmakelaar bespaart je dus geld.

Netwerk

Bovendien hebben wij een uitgebreid netwerk van makelaars en taxateurs in de regio Utrecht. Hierdoor kunnen wij je vaak extra informatie over de woning verschaffen en kunnen we vooraf een goede inschatting maken van de verkoopstrategie van desbetreffende verkoopmakelaar.

Begeleiding

Wanneer beide partijen het eens zijn geworden over de koopsom wordt een koopovereenkomst opgesteld. Begeleiding in het afwikkelingstraject is minstens zo belangrijk omdat er dan veel zaken in een logische volgorde moeten worden geregeld.

Kopen op inschrijving

In een drukke woningmarkt als in Utrecht kiezen sommige woningverkopers voor kopen op inschrijving. Dit houdt in dat alle geïnteresseerden een eindbod dienen uit te brengen voor een gestelde termijn. De verkoper kiest vervolgens aan wie hij de woning verkoopt.

Met een aankoopmakelaar maak je vaak meer kans bij kopen op inschrijving. De verkoper weet dan dat je een serieuze koper bent en het kan ervoor zorgen dat je opvalt tussen de andere geïnteresseerden.

Hypotheekadvies

Voor het kopen van een huis is meestal een hypotheek nodig. Een goed hypotheekadvies is voor de aankoop van een woning dus erg belangrijk. Een aankoopmakelaar van ERA de Bree makelaars brengt je vooraf of tijdens het aankooptraject in contact met eerlijke en betrouwbare hypotheekadviseurs. Zo vind jij een hypotheek die aansluit bij jouw wensen en financiële situatie.

Een aankoopmakelaar kost vaak niets extra

De kosten voor aankoopbegeleiding verdienen wij ruimschoots voor je terug door het realiseren van een lagere koopsom. Naast een besparing op de aankoopprijs helpen we jou ook met het besparen op de kosten-koper.

Een aankoopmakelaar van ERA De Bree maakt vooraf duidelijke afspraken over de kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Vrijblijvend adviesgesprek

Ja, ik wil meer informatie over:

Ik ben bereikbaar via:

Met vriendelijke groet,

MEER INFO? BEL 030 2317041 OF MAIL NAAR INFO@DEBREEMAKELAARS.NL