Zoek meer
Aankoopmakelaar Utrecht

Aankoopmakelaar Utrecht

Sinds 1975 helpen we met succes en veel plezier particulieren bij de aanschaf van een woning in Utrecht. Als aankoopmakelaar kunnen wij veel voor je betekenen.

Woningen in Utrecht en regio worden namelijk snel verkocht en koopbeslissingen worden snel genomen. Woningen worden zelfs steeds vaker boven de vraagprijs verkocht.

Heb je jouw droomhuis gezien op Funda? Dan is het zaak om zo snel mogelijk een bezichtiging aan te vragen en een goed bod uit te brengen. Hierbij is het bovendien belangrijk dat jouw voorwaarden zo gunstig mogelijk en zonder risico’s zijn.

Wil je een woning kopen in Utrecht en ben je nog aan het oriënteren? Ook dan heb je veel baat bij een aankoopmakelaar. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in Utrecht, nog voordat de woningen op Funda verschijnen.

Bel direct voor een vrijblijvende kennismaking030 231 70 41. Wij informeren je graag over het aankooptraject en de stappen die je daarin kunt nemen. Kennismaken is ook mogelijk via bijvoorbeeld Facetime of Skype.  

Meer informatie?

WAAROM EEN AANKOOPMAKELAAR?

De voordelen van een aankoopmakelaar van ERA De Bree in Utrecht:

  • sneller op de hoogte van up-to-date woningaanbod (nog voordat een woning op Funda komt!);
  • lagere koopsom door strategische onderhandeling;
  • NVM-lid: waarborg van service en deskundigheid;
  • ERA garantie voor zekerheid;
  • dezelfde dag nog inzetbaar;
  • bouwkundige/technische expertise in huis;
  • scherpe tarieven;
  • kosteloos annuleren en no cure no pay.

ERVARING

Een bezichtiging bezoeken of een bod uitbrengen is niet zo moeilijk. Maar het optimaal benutten van alle kansen en het uitbrengen van een realistisch bod vraagt om ervaring en vakmanschap.

Op Funda kun je tientallen recensies lezen van woningkopers die zich in dezelfde situatie als jij bevonden.

Gemiddelde waardering: 8,8

AANKOOPMAKELAAR: HUIZEN ZOEKEN EN BEZICHTIGEN

Sneller op de hoogte van het nieuwe woningaanbod. Als je een aankoopmakelaar van ERA De Bree inschakelt, selecteren wij voor jou alle interessante woningen die worden aangeboden uit ons grote netwerk van alle (NVM) makelaars, bouwondernemingen en woningcorporaties in Utrecht en regio.

Wanneer een woning te koop wordt aangeboden en voldoet aan jouw wensen,  zorgen wij ervoor dat we er snel bij zijn en regelen de afspraak voor bezichtiging.

Tijdens een bezichtiging let een aankoopmakelaar van De Bree op zaken zoals: de bouwkundige- en technische staat, buurtontwikkelingen, bestemmingsplannen, bodemgesteldheid, marktwaarde en zakelijke rechten van de woning.

ONDERHANDELEN

Jamal Nosairi, aankoopmakelaar bij ERA De Bree

Jamal Nosairi, aankoopmakelaar bij ERA De Bree

Het onderhandelen is een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. Niet iedereen beschikt over de eigenschappen van een goede onderhandelaar, die weet welke strategie in welke aankoopsituatie het beste is.

Omdat wij dagelijks bezig zijn met het onderhandelen over koopsommen en voorwaarden, weten wij de laagste koopsom te realiseren. Het inschakelen van een aankoopmakelaar bespaart je geld.

Wanneer beide partijen het eens zijn geworden over de koopsom wordt een koopovereenkomst opgesteld. Begeleiding in het afwikkelingstraject is minstens zo belangrijk omdat er dan veel zaken in een logische volgorde moeten worden geregeld.

EEN AANKOOPMAKELAAR KOST VAAK NIETS EXTRA

De kosten voor aankoopbegeleiding verdienen wij ruimschoots voor je terug door het realiseren van een lagere koopsom. Naast een besparing op de aankoopprijs helpen we jou ook met het besparen op de kosten-koper.

Een aankoopmakelaar van ERA De Bree maakt vooraf duidelijke afspraken over de kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Vrijblijvend adviesgesprek

Ja, ik wil meer informatie over:

Ik ben bereikbaar via:

Met vriendelijke groet,

Laatste review

5,0 rating
3 januari 2019

Joost de Bree, goede man! Staat altijd paraat, voorziet van adecuate informatie, stelt je op de hoogte van zaken waar wij nog nooit eerder over nagedacht hebben. Brengt rust in de hectiek van aankopen! Heeft twee keer een zeer gewilde woning weten te bemachtigen voor ons. Wij blijven hier nog wel even, maar mocht het zo zijn gaan we zeker weer de Bree makelaars bellen!

Dhr. Dasselaar

MEER INFO? BEL 030 2317041 OF MAIL NAAR INFO@DEBREEMAKELAARS.NL