Search More

Beoordelingen Aankoopmakelaar

Benieuwd naar hoe anderen onze service als Aankoopmakelaar Utrecht ervaren hebben? Hieronder worden alle Funda beoordelingen weergegeven.

Rated 5 out of 5
23 July 2019

joost, en bas de bree hebben het mij mogelijk gemaakt om mij een fijne plek te laten krijgen , zij hebben voor mij de verkoop en aankoop gedaan, ieder contact was persoonlijk, en alle vragen werden dan ook wel adequaat beantwoord, ik vind dat de bree makelaars als eindcijfer een 9 krijgen in deze tijd, met de manier hoe mensen met elkaar omgaan, zo onpersoonlijk of ongeintreseert mogen deze mannen trots zijn hoe zij de bree makelaars in stand houden, heel erg bedankt!! tot het volgende “te koop” bord! groetjes dennis

Dennis
Rated 5 out of 5
15 May 2019

Het contact met Joost verliep heel soepel. Hij heeft ons heel goed geadviseerd en was erg deskundig. In een drukke markt heeft hij ons op een rustige wijze door het aankoop-traject heen geholpen. We zijn erg blij met zijn goede advies. Hij gaf aan als een huis het kopen niet waard was, maar ook als de prijs te hoog was. Echt een top makelaar!

Een funda gebruiker
Rated 5 out of 5
18 April 2019

De heer J. De Bree pakt de opdracht voortvarend op. Voert goede onderhandelingen en ondersteunt waar nodig met tips en adviezen. Ik kan de heer De Bree zodoende warm aanbevelen.

Dhr. Recter
Rated 5 out of 5
3 January 2019

Joost de Bree, goede man! Staat altijd paraat, voorziet van adecuate informatie, stelt je op de hoogte van zaken waar wij nog nooit eerder over nagedacht hebben. Brengt rust in de hectiek van aankopen! Heeft twee keer een zeer gewilde woning weten te bemachtigen voor ons. Wij blijven hier nog wel even, maar mocht het zo zijn gaan we zeker weer de Bree makelaars bellen!

Dhr. Dasselaar
Rated 5 out of 5
25 August 2018

ERA de Bree Makelaars heeft ons vanaf het allereerste contact snel, goed en erg prettig geholpen. Ze hebben goed onze wensen in acht genomen, stonden altijd open voor overleg, en zijn op de bepalende momenten duidelijk geweest in hun advies om ons te helpen de juiste beslissingen te nemen. Zo hebben we binnen enkele maanden ons eerste huis kunnen kopen waar we heel enthousiast over zijn. We raden ERA de Bree dan ook zeker aan.

Dhr. de Ruiter
Rated 4 out of 5
11 December 2017

Jamal Nosairi was really helpful throughout the buying process. He explained the process to me and went through all the documentation. He was on vacation for part of the process but his colleagues stepped in. I didn’t feel forgotten about at any point. The whole process went very smoothly.

Een funda gebruiker
Rated 5 out of 5
4 December 2017

Jamal has been super helpful and very effectively supporting us through the whole search as well contracting process.

Een funda gebruiker
Rated 5 out of 5
25 November 2017

Vanaf het eerste moment was het contact met Jamal Nosairi van de Bree Makelaars heel prettig. De voorwaarden werden van te voren duidelijk uitgelegd waardoor ik niet voor verrassingen kwam te staan. De zoektocht naar een huis ging soepel. Bij het bezichtigen van een huis, bekeek Jamal het met een professionele blik en wees mij op dingen die ikzelf nooit had gezien. Bij het derde huis was het raak! Het contact met Jamal ging heel makkelijk en ik hoefde nooit lang te wachten op reactie. Tot en met de overhandiging van de sleutel ben ik goed en professioneel begeleid.

Mevr. Wolf
Rated 5 out of 5
26 September 2017

Wij werden door verschillende mensen die elkaar niet kenden over Jamal Nosairi getipt. We zijn heel erg tevreden over zijn hulp en begeleiding. Bovenal is het fijn dat hij altijd bereikbaar is, ook ‘s avonds. Die flexibiliteit in bereikbaarheid is erg fijn in zo’n periode waarin je snel moet handelen en keuzes moet maken. De onderhandeling konden we volledig uit handen geven en heeft tot een nog beter resultaat geleid dan we hadden gehoopt. Je kunt hem alles vragen en hij denkt met je mee wat de mogelijkheden zijn. Een makelaar die een extra stap zet. Dat is erg leuk huizen kopen 🙂

Een funda gebruiker
Rated 4 out of 5
17 July 2017

Jamal is erg vriendelijk en eerlijk. Hij heeft ons goed geholpen met het vinden van het huis en met de aankoop ervan. Zeker in een markt als Utrecht zeer aan te raden. Ook fijn dat hij buiten kantooruren bereikbaar is.

Een funda gebruiker
Rated 4 out of 5
28 June 2017

Goed en professioneel contact. Goede adviezen. Er wordt met je meegedacht. Jamal is altijd goed bereikbaar. Zaken worden deskundig geregeld en je kunt erop vertrouwen dat afspraken worden nagekomen.

Een funda gebruiker
Rated 5 out of 5
8 June 2017

Zeer prettige samenwerking met Jamal van ERA de Bree makelaars en zijn collega’s. Onderhandeling ging vlot en geheel naar wens.

Dhr. De Boer
Rated 5 out of 5
8 June 2017

Wij hebben een kort maar krachtig aankoopproces gehad, omdat wij precies wisten welk huis wij wilden. Wij zijn goed begeleid en hebben goed afgestemd over de aankoop, voorwaarden e.d. resultaat: woning met begeleiding aangekocht. Ook goede controle gedaan van alle documenten en is actief genomen waar deze ontbraken. Ook tevreden bij overdracht en controle van huis vooraf. Kortom, wij zijn zeer tevreden en hebben geen verbeteringen. Ik beveel jullie zeker aan!!

Een funda gebruiker
Rated 4 out of 5
1 April 2017

In eerste instantie wilde ik een huis kopen zonder aankoopmakelaar. Na een aantal biedingen en teleurstellingen toch gekozen voor een aankoopmakelaar. Het huis had ik zelf al gevonden op funda en met hulp van ERA makelaars heb ik het huis dat ik wilde kunnen kopen.

Dhr. Van Bienema
Rated 4 out of 5
1 February 2017

Jamal Nosairi van Era de Bree makelaars heeft ons geholpen in het gehele traject van zoektocht tot de aankoop van het huis. Jamal wist erg goed waar hij het over had, wist ons goed te informeren over de verschillende buurten en hun karakter in Utrecht en voelde goed aan waar wij naar op zoek waren. Verder ook goed contact buiten de reguliere werktijden om gehad en een keurige strategie voor het bieden op het huis gehanteerd. Een soepele zoektocht met goede afloop.

Dhr. Eggen
Rated 5 out of 5
2 January 2017

Zeer betrokken en kundige aankoopmakelaar die oog heeft voor jouw wensen. Is niet uit op snel geld verdienen, maar heeft geduld, ook in deze roerige tijden op de huizenmarkt. Verder korte lijntjes, altijd bereikbaar. Ik raad ERA de Bree iedereen aan!

Een funda gebruiker
Rated 5 out of 5
9 December 2016

Zeer prettig contact met Jamal en door zijn kennis van Utrecht en uitstekende informatie verstrekking over de mogelijke lokaties hebben wij een mooie aankoop kunnen doen, afhandeling is allemaal vloeiend verlopen.

Een funda gebruiker
Rated 4 out of 5
8 December 2016

Goed bereikbaar en snel met het maken van afspraken voor bezichtigingen. Goede kennis van de stad Utrecht met zijn verscheidenheid aan wijken. Goede onderhandelaar. Ook nadat de bouwtechnische keuring wat issues opleverde.

Een funda gebruiker
Rated 4 out of 5
7 December 2016

Prettig contact; zowel het eerste gesprek, de tussentijdse bezichtigingen, het afhandelen èn zelfs een half jaar na de koop! Goede bereikbaarheid. Zelfs buiten kantooruren is er via whatsapp contact mogelijk. De beoordelingen die zij gaven over de panden waren eerlijk en ze dachten echt namens mij en niet volgens hun portemonnee. Jamal was degene met wie ik het meest contact had. Prima vent!

Een funda gebruiker
Rated 4 out of 5
28 July 2016

Wij hebben al een aantal keren zaken met deze makelaar gedaan. Het contact verloopt plezierig, de makelaar kijkt en denkt goed mee. Handelt snel, goede communicatie. Let goed op vergunningen voor dakterras etc. Deskundig.

Een funda gebruiker
Rated 5 out of 5
28 July 2016

Een zeer deskundige makelaar. Tegelijkertijd ook no-nonsens en oprecht. Een makelaar waar je op kan vertrouwen en die een baken van rust is in een roerige huizenmarkt.

Dhr. Dalebout
Rated 4 out of 5
26 July 2016

De makelaar heeft alle bezichtigingen gepland, is meegeweest en heeft tijdens de bezichtigingen geadviseerd op financieel als bouwtechnisch gebied.

Een funda gebruiker
Rated 4 out of 5
7 July 2016

Goed bereikbaar en snel actie ondernomen toen ik de benedenwoning kon kopen. Fijn, om hierin ondersteund te worden door een makelaar.

Mevr. Blonk
Rated 5 out of 5
13 November 2015

Deze aankoopmakelaar gaf ons veel comfort tijdens de koop. We hadden hier en daar zorgen over de koop, maar daarin heeft hij ons goed gesteund, en vaktechnisch ons weten te overtuigen. Daarmee hebben we ook kunnen genieten van de koop. Belangrijk! In het traject naar het droomobject toe heeft hij ons goed ‘ uitgevraagd’ en gepeild waar de behoefte lag, wat er in de markt was en op het goede moment ook doorgeschakeld naar aankoopadvies. We hebben Joost de Bree ervaren als een enthousiaste, beschikbare, meedenkende en vakkundige makelaar, die snel adequaat reageert op vragen (ook ver na sluitingstijd). En heel fijn voor ons, omdat we op 180 kilometer van Utrecht woonden, we konden afspraken via skype maken, in de avonduren. En dat heeft ons erg geholpen. We raden Joost de Bree zeker aan als makelaarskantoor.

Een funda gebruiker

We zijn Thursday om 9:00 uur bereikbaar op 030 231 70 41. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.