Search More
aankoopmakelaar

Jouw aankoopmakelaar

Heb je jouw droomhuis gezien? Met ons vergroot je de kans om een woning te kopen.

Met een aankoopmakelaar van ERA De Bree Makelaars ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod in Utrecht en Amersfoort.

Voordat de woning op Funda verschijnt hebben wij voor jou al een afspraak voor een bezichtiging gepland.

Bel direct voor een vrijblijvende kennismaking030 231 70 41. Wij informeren je graag over het aankooptraject en de stappen die je daarin kunt nemen. Kennismaken is ook mogelijk via bijvoorbeeld Facetime of Skype.  

  Meer informatie?

  Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

  Het inschakelen van een aankoop makelaar is niet verplicht, maar versterkt je positie in de huidige woningmarkt flink.

  Een aankoopmakelaar helpt je met:

  • sneller op de hoogte zijn van up-to-date woningaanbod (nog voordat een woning op Funda komt!);
  • lagere koopsom door strategische onderhandeling;
  • NVM-lid: waarborg van service en deskundigheid;
  • ERA garantie voor zekerheid;
  • dezelfde dag nog inzetbaar;
  • bouwkundige/technische expertise in huis;
  • scherpe tarieven;
  • kosteloos annuleren en no cure no pay.

  Ervaringen van anderen

  Een bezichtiging bezoeken of een bod uitbrengen is niet zo moeilijk. Maar het optimaal benutten van alle kansen en het uitbrengen van een realistisch bod vraagt om ervaring en vakmanschap.

  Op Funda kun je meer dan 100 recensies lezen van woningkopers die zich in dezelfde situatie als jij bevonden.

  Gemiddelde waardering: 8,9

  Huizen zoeken en bezichtigen

  Sneller op de hoogte van het nieuwe woningaanbod. Als je een aankoopmakelaar van ERA De Bree Makelaars inschakelt, selecteren wij voor jou alle interessante woningen die worden aangeboden uit ons grote netwerk van alle (NVM) makelaars, bouwondernemingen en woningcorporaties.

  Wanneer een woning te koop wordt aangeboden en voldoet aan jouw wensen,  zorgen wij ervoor dat we er snel bij zijn en regelen de afspraak voor bezichtiging.

  Bezichtiging

  Tijdens een bezichtiging let een aankoopmakelaar van De Bree op zaken zoals:

  • de bouwkundige- en technische staat,
  • buurtontwikkelingen,
  • bestemmingsplannen,
  • bodemgesteldheid,
  • marktwaarde
  • en zakelijke rechten van de woning.

  Een goede aankoopmakelaar weet precies waarop hij moet letten bij een bezichtiging. Door daarnaast de juiste vragen te stellen aan de verkoper kan hij een goede inschatting maken over de waarde van het huis.

  Inzicht in koopsommen

  Daarnaast heeft een makelaar inzicht in de koopsommen van vergelijkbare woningen in de buurt. Zo helpt de makelaar je om tot een realistisch bod te komen.

  Onderhandelen

  Het onderhandelen is een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. Niet iedereen beschikt over de eigenschappen van een goede onderhandelaar, die weet welke strategie in welke aankoopsituatie het beste is.

  Omdat wij dagelijks bezig zijn met het onderhandelen over koopsommen en voorwaarden, weten wij de laagste koopsom te realiseren. Het inschakelen van een aankoopmakelaar bespaart je dus geld.

  Netwerk

  Bovendien hebben wij een uitgebreid netwerk van makelaars en taxateurs. Hierdoor kunnen wij je vaak extra informatie over de woning verschaffen en kunnen we vooraf een goede inschatting maken van de verkoopstrategie van desbetreffende verkoopmakelaar.

  Begeleiding

  Wanneer beide partijen het eens zijn geworden over de koopsom wordt een koopovereenkomst opgesteld. Begeleiding in het afwikkelingstraject is minstens zo belangrijk omdat er dan veel zaken in een logische volgorde moeten worden geregeld.

  Kopen op inschrijving

  In een drukke woningmarkt kiezen sommige woningverkopers voor kopen op inschrijving. Dit houdt in dat alle geïnteresseerden een eindbod dienen uit te brengen voor een gestelde termijn. De verkoper kiest vervolgens aan wie hij de woning verkoopt.

  Met een aankoopmakelaar maak je vaak meer kans bij kopen op inschrijving. De verkoper weet dan dat je een serieuze koper bent en het kan ervoor zorgen dat je opvalt tussen de andere geïnteresseerden.

  Hypotheekadvies

  Voor het kopen van een huis is meestal een hypotheek nodig. Een goed hypotheekadvies is voor de aankoop van een woning dus erg belangrijk. Een aankoopmakelaar van ERA de Bree makelaars brengt je vooraf of tijdens het aankooptraject in contact met eerlijke en betrouwbare hypotheekadviseurs. Zo vind jij een hypotheek die aansluit bij jouw wensen en financiële situatie.

  Een aankoopmakelaar kost vaak niets extra

  De kosten voor aankoopbegeleiding verdienen wij ruimschoots voor je terug door het realiseren van een lagere koopsom. Naast een besparing op de aankoopprijs helpen we jou ook met het besparen op de kosten-koper.

  Wij maken vooraf duidelijke afspraken over de kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  Telefoon: 030 231 70 41 bereikbaar tot 17:00 uur. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.