Search More

De 10 voordelen van De Bree ERA Makelaars

1. Gemak

Jouw ERA makelaar in Utrecht regelt alles voor je. Vanaf het begin van de verkoop van jouw woning tot aan de overdracht bij een notaris.

2. Tijd

Het bespaart je tijd! Een goede voorbereiding en het uitvoeren van de verkoop van jouw woning is een tijdrovende zaak. ERA De Bree Makelaars heeft een groot netwerk en ERA is een grote organisatie die zich voor u inzet! Lees hier meer voordelen van een ERA Makelaar.

3. Bedrevenheid en kwaliteit

Door een goed ontwikkeld en bewezen stappen- en verkoopactieplan van onze ERA makelaars voor de verkoop van uw woning wat een absoluut goed effect heeft op de verkoopprijs. Wij streven altijd naar een zo hoog mogelijke opbrengst voor jouw woning.

4. Opmerkzaamheid

Een huis kopen of verkopen is niet zomaar even iets. Onze ERA makelaars besteden veel aandacht aan een verkoop- of aankooptraject.

5. Routine

Als ERA makelaar zijn wij dagelijks bezig met de aan- en verkoop van woningen in Utrecht en regio. Kennis en ervaring is in huis om jou daarbij goed van dienst te kunnen zijn.

6. Compleet

Alle middelen die wij hebben om je woning te promoten aan belangstellenden en potentiële kopers zijn ongeëvenaard! De vindbaarheid op internet is dan ook maximaal.

7. Trots

Wij zijn als jouw makelaar trots dat wij je mogen helpen bij het kopen of verkopen van een huis in Utrecht en omgeving.

8. Uitvoerig

Onze makelaars bewerken de markt volgens een systematische methode die werkt! Wij hebben naast onze netwerken in Utrecht en Omgeving ook een landelijk netwerk. Wij weten vaak wat er te koop komt of wie een ander huis zoekt.

9. Bekwaamheid

Wij zijn aangesloten bij de grootste makelaarsvereniging (NVM afdeling Utrecht) en zijn verplicht opleidingen te volgen. Zo blijven wij voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

10. Groot netwerk

Wij hebben niet alleen een groot netwerk in Utrecht en omgeving, maar ook landelijk hebben wij een groot netwerk. Kopers buiten de regio (zo’n 35% per jaar) kunnen wij daarom ook goed bereiken.

We zijn Thursday om 9:00 uur bereikbaar op 030 231 70 41. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.