Search More

Huis verkopen? Lees tip 6 t/m 10.

Posted on January 20, 2015 by Joost De Bree in Verkopen

Onlangs hebben we je tip 1 tot met 5 gegeven waarmee je  jouw huis aantrekkelijker maakt voor kopers. Deze week ontvang je tip 6 tot en met 10.

6. Pak achterstallig onderhoud aan

Doe een aantal (kleine) klusjes om kopers een goede indruk te geven. Je kunt hierbij denken aan het witten van de muren, het repareren van een lekkende kraan of het vastzetten van losliggende plinten. Zo maak je je huis aantrekkelijk voor kopers zonder dat het veel geld kost.

7. Blijf top of mind bij je makelaar

Blijf in contact met je makelaar. Zorg dat je ‘top of mind’ blijft. Bel je makelaar ongeveer één keer per maand. Zo zorg je ervoor dat hij zich optimaal blijft inspannen om je woning te verkopen.

8. Laat je adviseren door een verkoopstylist

Een verkoopstylist kan je helpen om je woning klaar te maken voor de verkoop. Maar liefst 70% van de gerestylede huizen wordt binnen drie maanden verkocht. Geef je liever geen geld uit aan een stylist? Je kan ook zelf zorgen dat je huis er mooi, schoon en ruim uit ziet, bijvoorbeeld door onze tips op te volgen!

9. Zorg voor een nette tuin

Een mooie en opgeruimde tuin zorgt ervoor dat je woning nog beter overkomt. Heb je al een tijd niks aan je tuin gedaan? Zorg dan voor wat kleurrijke planten en blijf de tuin onderhouden zolang je huis te koop staat.

10. Laat ruimtes groter lijken

Een groot huis staat op bijna alle verlanglijstjes van aanstaande kopers. Zorg er daarom voor dat je huis zo groot mogelijk lijkt. Een kamer lijkt kleiner als er veel meubels staan. Haal overbodige meubels weg en zet ze zo neer dat de ruimte groter lijkt.

Deze vijf tips maken jouw huis aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Meer voor huis verkopers:

Huis verkopen? Tip 1 tot en met 5
Makelaar Utrecht
ERA garantie voor verkopers

We zijn Thursday om 9:00 uur bereikbaar op 030 231 70 41. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.