Search More

JE HUIS VERKOPEN IN UTRECHT: ENKELE PRAKTISCHE TIPS!

Heb je voorzichtige of vastomlijnde plannen om je huis in Utrecht te gaan verkopen? Je huis verkopen zorgt voor heel wat regelwerk, waar veel mensen zich van tevoren op verkijken. Mensen die hun woning in Utrecht willen verkopen, kunnen misschien wel wat passende en praktische tips gebruiken om dit goed en doordacht aan te pakken. Hieronder hebben we een aantal adviezen voor je verzameld voor als je je huis gaat verkopen.

Zoek in een vroegtijdig stadium een professionele makelaar

Voor het snel verkopen van je woning voor een aantrekkelijke prijs in de regio Utrecht, is het belangrijk om in een vroeg stadium contact op te nemen met een ervaren makelaar. De Bree Makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander en kunnen je dan ook op een efficiënte wijze helpen om je woning op korte termijn én voor de beste prijs te verkopen. Een professionele makelaar inschakelen heeft daarnaast als voordeel dat je tijdens het verkoopproces van begin tot eind begeleid wordt en dat je advies op maat krijgt, zodat je de verkoop van je woning soepel kunt afronden.

Zorg voor een fris interieur en repareer kleine defecten preventief

Een manier om het verkopen van je huis sneller te laten verlopen, is om het interieur van je woning op te fleuren. Verouderde muren kun je voorzien van een nieuwe laag verf, het liefst een lichte kleur, zodat je woning groter oogt. Verder is het verstandig om kleine defecten in je woning te repareren. Denk hierbij aan niet werkende spotjes, defecte stopcontacten en soortgelijke mankementen. Degene die je woning komen bezichtigingen worden vaak begeleid door een aankoopmakelaar. De aankoopmakelaar let scherp op ogenschijnlijk kleine mankementen om naderhand te kunnen onderhandelen over de koopprijs van de woning. Reparaties kosten uiteraard geld, maar leveren je qua investering uiteindelijk meer op. Succes met de voorbereidingen voor de verkoop van je woning.

We zijn Thursday om 9:00 uur bereikbaar op 030 231 70 41. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.