Search More

NWWI TAXATIE AMERSFOORT

Denk je erover na om je woning in Amersfoort te verkopen of sta je juist op het punt om een woning aan te kopen? Een taxatierapport laten opstellen door een makelaar komt van pas bij deze situaties, maar zijn in nog veel meer gevallen waardevol. Bij de aan- en verkoop van woningen wil de bank bijna altijd weten wat de waarde van de woning is.

Klik hier om een NWWI taxatierapport aan te vragen.

Daarnaast zien ook notarissen en verzekeringsmaatschappijen vaak graag een taxatierapport. Met een taxatierapport van ERA De Bree Makelaars weet je zeker dat je een professioneel en deskundig rapport krijgt waar je mee door kunt! Wil je meer weten over taxatierapporten? Lees dan zeker even verder. Mogen wij een taxatie uitvoeren voor jouw woning? Neem dan meteen contact met ons op via de website. We helpen graag!

Wat staat er in een taxatierapport?

ERA De Bree heeft ruime ervaring met het uitvoeren van taxatierapporten in de omgeving van Amersfoort. Een taxatierapport is als waarde verslag van je woning. Het vertelt hoeveel je huis waard is op basis van verschillende onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grootte, locatie en de staat waarin je huis verkeert. Een dergelijk rapport wordt opgesteld door een makelaar en helpt jou erachter te komen hoeveel je huis echt waard is.

Voordelen taxatie bij ERA De Bree Makelaars

Wanneer je een taxatie wilt laten uitvoeren bij ons, ben je in goede handen. ERA De Bree Makelaars is erkend taxateur. Wij zijn aangesloten bij het NWVI (Nederlands Woning Waarde Instituut) wat banken erg belangrijk vinden. De taxatie wordt via duidelijke richtlijnen opgesteld en daarom ben je bij ons altijd op de juiste plek voor een taxatierapport. 

Wanneer taxatie uitvoeren?

In een koopovereenkomst wordt vaak de ontbindende voorwaarde: ‘voorbehoud van financiering’ opgenomen. Een taxatierapport speelt hierbij een belangrijke rol: je hypotheekbedrag wordt gebaseerd op de getaxeerde woningwaarde in het taxatierapport. Het is daarom van belang om de taxatie ruim op tijd, voordat de ontbindende voorwaarde is verlopen, uit te laten voeren.

Laat jouw woning taxeren

Op zoek naar een partij om een taxatierapport aan uit te besteden in Amersfoort? Wij helpen je graag aan een deskundig rapport. Neem direct contact met ons op via de website. Wij zijn ook bereikbaar per mail via info@debreemakelaars.nl. Liever even bellen? Bereik ons dan via 033-7810007 We helpen je graag op weg!

Telefoon: 030 231 70 41 bereikbaar tot 17:00 uur. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.