Search More
verkoopmakelaar

Je huis verkopen in Amersfoort

Sta je op het punt je huis in Amersfoort te verkopen? Laat de NVM verkoopmakelaars van ERA De Bree je bijstaan. De huizenmarkt in Amersfoort is erg dynamisch en verandert continue. Onze verkoopmakelaars helpen jou bij het bepalen van de juiste verkoopprijs en zorgen dat jouw huis eruit springt ten opzichte van andere huizen.

Onze verkoopmakelaars in Amersfoort hebben al jaren ervaring in het verkopen van huizen in omgeving Amersfoort. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking maken we een schatting voor de verkoopwaarde van je woning en bespreken we onze bewezen werkwijze. Samen bespreken we de beste verkoopstrategie die aansluit op jouw wensen.

Ervaring

Jij wilt natuurlijk je huis in Amersfoort verkopen tegen de beste prijs. Onze verkoopmakelaars zorgen voor een brede zichtbaarheid en sterke presentatie van je woning. Maar om de beste prijs te krijgen, is vooral ervaring in het verkoopproces belangrijk. Onze makelaars beschikken over jaren ervaring. Op Funda lees je hoe meer dan 100 klanten ons begeleiding bij de verkoop hebben ervaren.

Je huis verkopen met een verkoopmakelaar

Je huis verkopen is een groot moment. Daarom wil je natuurlijk dat dit proces zo goed mogelijk verloopt, zonder zelf al te veel stress te ervaren. Onze verkoopmakelaars begeleiden je gedurende het hele proces. We nemen je graag mee in onze werkwijze.

 

Onderzoek en verkoopprijs bepalen

De verkoopmakelaar zal onderzoek doen naar de woning en een voorlopig advies geven over de vraagprijs. Voor het bepalen van de vraagprijs kijken we niet alleen naar vraagprijzen van soortgelijke woningen in jouw omgeving, maar hebben we als makelaar ook toegang tot koopsomgegevens uit het kadaster. Door onze ervaring en kennis in de lokale markt kunnen wij je goed adviseren over de vraagprijs.

Woningpresentatie

Een goede verkoopmakelaar zorgt ervoor dat jouw woning netjes gepresenteerd wordt op verschillende verkoopsites, zoals Funda. Mooie, professionele foto’s zijn hierbij cruciaal. Als je kiest voor ERA de Bree Makelaars wordt er alles aan gedaan om je woning netjes te presenteren. Wij zorgen voor:

  • plaatsing op Funda
  • een aansprekende en complete woningomschrijving
  • professionele HD foto’s
  • plattegronden in 2D en 3D
  • walkthrough video en/of virtuele 3D tour
  • een NEN 2580 meetrapport

Kennismaken?

Geïnteresseerd in het inschakelen van een verkoopmakelaar voor jouw huis in Amersfoort? Vul je contactgegevens in via het onderstaande formulier. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Samen bespreken we de wensen rondom de verkoop van jouw huis.

Is een verkoopmakelaar in Amersfoort verplicht?

Nee, het inschakelen van een verkoopmakelaar is niet verplicht wanneer je huis in Amersfoort wilt verkopen. Je kunt je woning dus verkopen zonder de hulp van een verkoopmakelaar. Toch kiezen de meeste mensen wel voor een verkoopmakelaar. Hier zijn verschillende redenen voor. Zo heeft een verkoopmakelaar ervaring in de markt, ervaring met onderhandelen en heeft de verkoopmakelaar een breed netwerk van potentiële kopers en andere makelaars

Wat zijn de kosten van een verkoopmakelaar in Amersfoort?

Er zijn verschillende manieren waarop je een verkoopmakelaar kunt betalen. In de meeste gevallen wordt er betaald op basis van een afgesproken vergoeding, dit noemen we ook wel een courtage. Ander mogelijkheden zijn via een percentage van de verkoopprijs of via een vast uurtarief.

Kan een aankoopmakelaar ook verkoopmakelaar zijn?

Ja, een aankoopmakelaar kan ook een verkoopmakelaar zijn. Hoewel ze verschillende rollen vervullen, is het mogelijk dat een makelaar zowel actief is als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Het is wel belangrijk dat de makelaar transparant is over zijn of haar dubbele rol om mogelijke belangenconflicten te voorkomen.

Het is echter niet toegestaan om beide rollen te vervullen bij dezelfde transactie.

Telefoon: 030 231 70 41 bereikbaar tot 17:00 uur. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.