Zoek meer

Verkoopmakelaar Utrecht

Woningen in Utrecht worden over het algemeen vrij snel verkocht. Maar hoe pak je het verkopen van je woning zo slim mogelijk aan? En hoe bepaal je de vraagprijs van je woning?

Een verkoopmakelaar Utrecht heeft het antwoord op jouw vragen. Era De Bree Makelaars is met jarenlange kennis en ervaring het juiste adres voor de verkoop van jouw woning in Utrecht. Bel direct voor een vrijblijvende kennismaking: 030 231 70 41. In deze kennismaking geven wij jou inzicht in de verwachte verkoopwaarde van jouw woning en in onze bewezen werkwijze.

Wij stellen kosteloos een verkoopstrategie op die aansluit bij jouw wensen.

  Meer informatie?

  Ervaring

  Maximaal bereik van woningzoekenden en een mooie verkooppresentatie is bij ons vanzelfsprekend. Maar een woning goed verkopen vraagt om ervaring en vakmanschap.

  Op Funda kun je meer dan honderd klant beoordelingen lezen van woningverkopers die zich in dezelfde situatie als jij bevonden.

  Gemiddelde waardering: 9,4

  Verkopen met makelaar

  Het verkopen van je woning doe je niet elke dag. Het is een van de grootste transacties die je doet in je leven. Daarom wil je dat de verkoop onder de meest gunstige voorwaarden en met een zo hoog mogelijke opbrengst verkocht wordt. Een goede verkoopmakelaar kan dit voor je realiseren. Hiervoor neemt hij een hoop werk uit handen. Bij de verkoop van een woning komt namelijk veel kijken.

  Onderzoek en verkoopprijs bepalen

  De verkoopmakelaar zal onderzoek doen naar de woning en een voorlopig advies geven over de vraagprijs. Voor het bepalen van de vraagprijs kijken we niet alleen naar vraagprijzen van soortgelijke woningen in jouw omgeving, maar hebben we als makelaar ook toegang tot koopsomgegevens uit het kadaster. Door onze ervaring en kennis in de lokale markt kunnen wij je goed adviseren over de vraagprijs.

  Woningpresentatie

  Een goede verkoopmakelaar zorgt ervoor dat jouw woning netjes gepresenteerd wordt op verschillende verkoopsites, zoals Funda. Mooie, professionele foto’s zijn hierbij cruciaal. Als je kiest voor ERA de Bree Makelaars wordt er alles aan gedaan om je woning netjes te presenteren. Wij zorgen voor:

  • plaatsing op Funda
  • een aansprekende en complete woningomschrijving
  • professionele HD foto’s
  • plattegronden in 2D en 3D
  • walkthrough video en/of virtuele 3D tour
  • een NEN 2580 meetrapport

  NVM en ERA

  Ons lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen) en het kwaliteitsmerk ERA, garanderen jou een professionele en actieve aanpak van de aan- of verkoop van jouw woning in Utrecht en omstreken.

  ERA Garantie

  Woningen met onze unieke ERA Garantie service worden sneller en tegen een hogere prijs verkocht. Ook ben je met een ERA verkoopmakelaar verzekerd voor allerlei onvoorziene kosten tot maar liefst 12 maanden na de overdracht.

  Bezichtiging en onderhandeling

  Zodra jouw woning te koop staat kunnen mensen hun interesse tonen. Het contact verloopt via de verkoopmakelaar. Dit scheelt jou een hoop tijd. Era de Bree Makelaar regelt en verzorgt ook alle bezichtigingen. Een goede verkoopmakelaar kan goed inschatten welke kijkers serieus interesse hebben. Dit geeft een sterkere onderhandelingspositie. Met een verkoopmakelaar hoef je bovendien ook niet zelf te onderhandelen. Wel maak je uiteraard zelf de beslissing welk bod acceptabel voor je is.

  Opstellen koopovereenkomst

  Als je met de koper een koopsom hebt afgesproken, stellen wij een koopovereenkomst op. Hierin worden de afspraken tussen jou en de koper schriftelijk vastgelegd. De overeenkomst dient door beide partijen getekend te worden. Na ondertekening heeft de koper nog een wettelijke bedenktijd van 3 dagen. De makelaar stuurt een kopie van de overeenkomst naar de notaris.

  Begeleiding na koop

  Ook nadat de koopovereenkomst is ondertekend, zijn wij als verkoopmakelaar vaak nog in zicht. Voordat een woning wordt opgeleverd heeft de koper namelijk nog het recht om de woning te inspecteren. De verkoopmakelaar zal hierbij aanwezig zijn en eventuele vragen van de koper beantwoorden.

  Bel vrijblijvend: 030 231 70 41

  Vrijblijvende waarde-indicatie van je woning

  Tijdens een kennismakingsgesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor geven wij je advies over de te verwachten verkoopopbrengst in de huidige woningmarkt. Ook vertellen we je welke verkoopstrategie de beste aanpak is voor het beste resultaat. We leggen je uit waarin onze aanpak verschilt van een andere verkoopmakelaar in Utrecht.

  We zijn zaterdag om 9:00 uur weer bereikbaar op 030 231 70 41. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.