Search More
aankoopmakelaar utrecht

WOZ Bezwaar maken

Bespaar geld en maak bezwaar tegen jouw WOZ waarde.

Ruim 2 miljoen mensen betalen te veel belasting door een te hoge WOZ waarde. Dit is erg zonde, vooral omdat je hier zelf invloed op kan hebben. Het kan namelijk lonend zijn om bezwaar te maken op jouw WOZ waarde. Dat bespaart al snel vele honderden euro’s per jaar.

Voordelen van bezwaar maken tegen de WOZ

Onze makelaars helpen je graag om de WOZ waarde te verlagen en doen dit door het opstellen van een onderbouwd bezwaarschrift.

De voordelen voor van een succesvol bezwaar zijn dat de OZB (Onroerende zaakbelasting), waterschapsbelasting en de eigen woningforfait lager zullen zijn. Kortom al snel een besparing van honderden euro’s.

Wij helpen je graag

Wij slagen er in 90% van de gevallen in om de WOZ waarde te verlagen. Wil jij ook een lagere, eerlijke WOZ waarde? Neem dan contact met ons op. Wij rekenen voor het maken van een bezwaarschrift slechts eenmalig € 249,- incl. Btw.  Bij een succesvol bezwaar vervallen deze kosten en krijg je het volledige bedrag terug. Wil je ook een lagere WOZ waarde? Vul dan het formulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met je op!

 

  Ik ben bereikbaar via:

   

   

   

    Joost de Bree

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Ja, ik wil meer informatie over:

   Waarover neem je contact op?

   We zijn Thursday om 9:00 uur bereikbaar op 030 231 70 41. • E-mail: info@debreemakelaars.nl.